Camerele noastre

Pensiunea noastră e împărțită în două:
„FESTINA LENTE” este casa care găzduiește turiști de 10 ani, și oferă musafirilor 6 camere, o curte de 1000 metri pătrați, două foișoare și o grădină splendidă. Iată și camerele disponibile:

Camerele „La Trei Papuci”
CAMERELE „LA TREI PAPUCI”
Două camere în oglindă, îmbrăcate în lemn, situate separat de celelate camere. Sunt dotate cu băi individuale, sisteme de aer condiționat, televizoare și frigidere. În plus, aveți la dispoziție și un cerdac în care vă puteți relaxa seara după o zi plină de soare.

 

Camera „lui Lotzi”
CAMERA „LUI LOTZI”
O cameră spațioasă, cu pereții îmbrăcați în lemn, situată în clădirea principală. Are baie proprie, aer condiționat, televizor, frigider, iar opțional puteți adăuga pat suplimentar.

 

Camera „Pescarului”
CAMERA „PESCARULUI”
O cameră specială, care oferă musafirilor săi un balcon de la care puteți admira apusul, seară de seară, cu acces la baie comună pe hol. Deasemenea, puteți solicita pat suplimentar, iar camera este doată cu televizor, aer condiționat și frigider.

 

Camera „Rose”
CAMERA „ROSE”
O cameră intimă, cu preț redus, situată la parterul clădirii principale, cu acces la baie comună pe hol, frigider și televizor.

 

Camera „Studentului”
CAMERA „STUDENTULUI”
Este o cameră recomandată unui buget mai mic. O cameră drăguță, îmbrăcată în lemn, dotată cu aer condiționat, frigider și televizor, cu acces la baie comună pe hol.

 

CASA ACTORULUI este potrivită pentru grupuri sau familii de până la 7 persoane, și oferă trei camere simpatice, cu o baie comună. Toate camerele au televizoare și frigidere. Casa este separată, oferă intimitate familiei sau grupului și acces la un foișor și un grătar. Parcare cu două locuri:


CAMERA „ÎN ZĂVOI”
Este ce mai spațioasă dintre camere și oferă un pat matrimonial, acces la televizor și frigider. Baia este în imediata vecinătate și este comună.

 


CAMERA „DE MENTĂ”
Aceasta este cea mai răcoroasă și mai luminoasă cameră din CASA ACTORULUI. Oferă spațiu de cazare pentru până la 3 persoane (3 adulți sau doi adulți + doi copii), dispune de televizor, acces la frigider și baie comună.

 


CAMERA „ÎN CULISE”
O cameră intimă, îmbrăcată în lemn. Perfectă pentru un cuplu. Dispune de televizor și oferă acces la frigider și baia comună.